ExxonMobil - Antwerp Polymers Plant presenteert

The Future Sounds Exciting

13-05-2023 09:00 - 14-05-2023 17:00 @ ExxonMobil - Antwerp Polymers Plant

Evenement Details

ExxonMobil is een van de grootste beursgenoteerde internationale olie- en gasbedrijven en fabrikanten van chemische producten ter wereld. De polymeerfabriek in Zwijndrecht produceert polyethyleen met een lage dichtheid (LDPE).

Wat mag je verwachten?

Onze medewerkers ontvangen je met open armen in onze speciaal ingerichte “village”. Daar krijg je meteen een eerste indruk van hoe de fabriek werkt en in welke eindproducten de polymeren gebruikt worden. Via wetenschappelijke experimenten tonen onze ingenieurs de magie van wetenschap en technologie én kan je zelf enkele proefjes uitproberen.

Tijdens een interactieve bus- en wandeltoer door onze faciliteiten krijg je een unieke blik achter de productieschermen waarbij je het hele proces van gas tot vaste stof volgt.

Natuurlijk verwelkomen we ook graag toekomstige collega's. Onze medewerkers staan klaar om jullie alles te vertellen over de jobmogelijkheden.

 

Belangrijke info over het bezoek

  • Een volledig bezoek duurt ongeveer 2 uur. Hierin zit een bus- en wandeltoer van 1 uur.
  • Om veiligheidsredenen is de minimumleeftijd voor deelname aan de bus- en wandeltoer 12 jaar en is het niet toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.
  • Om praktische redenen kunnen er 100 mensen per tijdsslot registreren.

 

Hoe registreren?

  1. Kies hieronder wanneer je jouw bezoek aan onze site plant.
  2. Selecteer het aantal personen die aanwezig zullen zijn.
  3. Klik onderaan op 'Registreren'.
  4. Geef in het volgende scherm de namen in van alle bezoekers (het email-adres mag hetzelfde blijven).
  5. Klik daarna op 'Doorgaan' om je registratie af te ronden.

 

Tijdens het evenement kunnen foto’s/video’s worden genomen die worden gebruikt op interne en externe kanalen van ExxonMobil om te communiceren over het evenement. Indien deze foto’s voor andere doeleinden worden gebruikt, zal daarvoor steeds toestemming worden gevraagd. Meer informatie over het privacybeleid kan u hier lezen. Indien u bezwaar heeft tegen het gebruik van deze foto's/video's kan u zich kenbaar maken aan het onthaal.

Ticket(s)

Dit evenement begint afgelopen.
ExxonMobil - Antwerp Polymers Plant

ExxonMobil Chemical BV

  Facebook

Contact ExxonMobil - Antwerp Polymers Plant